5 okt. 2012

The blood that flows in me is you

Igår fyllde jag år - på inte bara Kanelbullens dag utan även Djurens Dag! Det blev en fantastisk dag, helt oväntad. Såhär skrev jag på fejjan idag:
Igår blev jag fullkomligt grundlurad. Jag trodde jag skulle på en småskalig familjemiddag & fira min födelsedag i stilla ro. Jag hade fel. Istället utsattes jag för en fantastisk & omfångsrik komplott: 30 av mina bästa vänner & familj låg i bakhåll & utsatte mig för världens bästa surprisefest! Sång! Tårta! Vin! Kvinnor! Presanger! Jag är fortfarande i chockglädjetillstånd. Det var den mest fantastiska kvällen ever! Newsflash: Åldersnoja är for n00bs - ju äldre, desto fler magiska människor får man i sitt liv ♥ You guys rock my socks!

200+ med grattis här på fejjan är oxå helt jävla övernaturligt! Tack alla ni bästa fina därute! ♥
 :D:D:D Helt magiskt! Min underbara Linus hade ihop med mamma & hennes kille Stefan fullkomligt fört mig bakom ljuset & tillsammans i hemlighet planerat allt detta. Den mest underbara & fantastiska födelsedag man kan föreställa sig! Massor med glada tillrop, skål i bubbel, vänner som aldrig mötts förut, vänner som inte setts på år å dagar, skratt, vinspill, underbar hemlagad mat, en hysteriskt stor tårta & bara tusen gånger tusen med kärlek:
Massor med presenter fick jag också! Först överraskar mina underbara kollegor mig med fantastiska nördpresenter, som en bok om skandinaviska folkdräkter! <3 Sen massor av fint av vänner & familj på surprisekalaset! Linus fullkomligt blew me away genom att ge mig... ETT XBOX 360! MED NYA RESIDENT EVIL SPELET ZOMBIE-INSLAGET & MED MIG PÅ KORT SOM UMBRELLA-AGENT! & en splitterny tv-skärm! (just nu har jag en gammal dumpstrad tjocktv haha!) & teaterbiljetter!Jag kan inte fatta att jag har en så jävla underbar pojkvän! <3


Men den allra allra bästa presenten, var utan tvekan, att så många fullkomligt mirakulöst underbara människor finns i mitt liv & att de ville fira ihop med mig. Jag är världens mest lyckliga tjej! <3

4 kommentarer:

barasaramara sa...

Nämen, gratulerar i efterskott då!

andreadoria sa...

Tack så jättemycket! :)

Anonym sa...

Grattis i efterskott!! (:

andreadoria sa...

Tack så mycket, hemliga anonyme! :)