30 nov. 2014

Transmission for the abyss - beep!

Om man kan prata om att Mental Hibernation, så känns det ungefär så just nu. Jag har inte sett solen på 3 veckor, det är ständig natt, jag var extremt sjuk i början på veckan & nu en helg som jag tänker göra så lite på som jag bara kan :D (se punkt 2 for clues)

Jag har valt att ur allt detta eländiga bakterieinfestrade mörker än utkristallisera 3 ljuspunkter:

1. Jag har sett så INIHELVETE mkt dokumentärer när jag var däckad hemma. De sammanlagt 3 dokumentärer jag sett om gnosticism är så bra att de kommer förlänas ett eget inlägg. Återkommer. Utöver dem rekommenderar jag den märkliga dokumentären Kumaré som finns på Netflix (indoamerikansk filmare väljer att starta en fejkad sekt. Vad som i slutändan händer är ganska så häftigt) samt den ångestladdade A Place For Paedophiles (den grymma engelska journalisten Louis Theroux besöker ett av USAa största "behandlingscenter" för pedofiler. Ruskigt, ångest men också väldigt intressant).

2. Det har hänt. Nya Dragon Age: Inquisition har släppts. Alltså - jag påbörjade spelet med viss skepticism (inledningen var rätt boring & jag är gammalt DA-fan med inställningen att ettan nog ej kan överträffas). Betydligt nöjdare blev jag då jag insåg att första banan jag spelade var FUCKEN HUMONGOUS. Men alltså - en hel del speltimmar in förstår jag plötsligt att den första banan egentligen bara utgör 5% av spelets storlek & handling. Ett helt universum öppnar upp sig plötsligt upp sig spelmässigt. Den känslan. Det här kan, by far, vara det absolut bästa spel jag någonsin lirat.
3. Jag har fått dricka kanske världens godaste champagne. På en torsdag. Min magiske vän W är en champagne-hoarder av rang å bjöd in mig & Maria helt skandalöst mitt i veckan på "Champang & Pizza"-soiree. Fyllig champagne & pizza är en JÄVLA fin kombination. Just try it.


Alltså. Champagne. Vilken jävla dryck. Jag var inte ens bakis dagen efter. HÖR NI VAD JAG SÄGER - JAG MÅDDE INTE SOM EN ÖVERKÖRD GRÄVLING! Det gör jag normalt redan efter 2 öl.

End of transmisson. Alla tips på hur fan man undviker denna EXTREMA asociala hösttröttma jag drabbats av mottages med värme. Hur gör folk? :(

Inga kommentarer: