23 jan. 2012

Materia wishlist impossible 2012

Alltid slutlånad på bibblan


Dyrt som geld, god som synd


Omöjlig att finna på dvd
<
Slutsåld överallt på nätet


Ingen återförsäljare i hela Svea Rike


Urs Graf-samling. Hittar aldrig rätt!

MOTGÅNGAR! ARGH!

För en vecka sen kände jag mig så jävla motarbetad med allt ovan, särskilt eftersom större delen av 2011 bara inneburit besvikelser på ovan nämna områden. Men eftersom 2012 tydligen kan motbevisa sig själv vill jag visa på en strimma hopp för alla oroliga själar därute:


1. "Bland Träden" återfanns mot alla odds på Medborgarplatsens bibliotek. Jag hade vägarna förbi med en stor vegotunnbrödrulle i handen & insåg att jag måste kolla om den kunde finnas inne. Jag trotsade matförbudet, sprang in med vild blick & haffade första bästa bibliotekarie i traditionell fläta/glasögon/pullover. Det visade sig att boken återlämnats bara timmar innan, & trots att den avdelningen redan var stängd plockade bibliotekarien stoiskt fram en ficklampa, gav mig en tyst blick i samförstånd & tog sig upp på den nedsläckta avdelningen för att leta fram min bok. God bless her...


 2. Eftersom man aldrig ska ge upp, så har jag under 2011 beställt upp bok efter bok efter bok från Kungliga Bibliotekets magasin med "Urs Graf" i ämnesord eller titel. Resultatet var ingen direkt framgång: otaliga böcker om schweiziska klockor, modern franskt folkkonst samt trista bibelillustrationer. Besvikelsen har varit total - TILLS FÖR EN VECKA SEN! Där fanns den tillslut: stor, 70tals-orange, gammal, biblioteksdammig... samlingen med i stort sett alla Urs Grafs illustrationer. IN YOUR FACE, 2011!


 3. Ibland är det snarare plånboken än oflytet som lägger krokben för en. Jag har spanat å spanat på fabulösa DSQUARED²s tjejvariant av dom underbara killparfymerna Wood på Åhlens citys stora parfymavdelning. Men den eftersökta lilla flaskan är där dyr som guld & jag har avhållit mig från att köpa den. Men en vacker dag av slappsurfande på nätet råkar jag likt heavenly intervention hitta sen sida som JUST NU har kampanj på JUST DEN HÄR parfymen :D 199 riksdaler för 30 ml. Oh yeah oh yeah! 


Låt oss stillsamt konkludera att 2012 definitivt tycks leverera! :)

2 kommentarer:

Joss sa...

Åhh, den luktar så gott!!
Jag har luskat ut att min pojk har beställt shewood golden light till mig i till födelsedagen muhaha! Jag har inte luktat på den men jag hoppas att den doftar likt den där, den är ju helt underbar! :D

andreadoria sa...

Joss - jaaaa DSQUARED²s parfymer är helt magiska, framförallt killparfymerna! Den jag har doftar som träiga grunden i killparfymerna, med lite extra regn & nyplockade violer, ganska vårig doft. Den som din snälla kille har smygbeställt åt dig har en mer varm, somrig doft. Den luktar som varmt solljus i en skog ungefär, om jag minns rätt. Oavsett så har jag aldrig luktat på en DSQUARED² jag inte gillat. Återkom gärna med vad du tyckte om din present! :)