6 feb. 2012

Ett urbant rävgrytÄr det bara jag som plötsligt sover 9-10 timmar per natt, blir allt blekare & tanigare, knappt ens orkar färga håret & slinker runt på stan invirad i så mycket tjocka tröjor, halsdukar & nerdragna mössor att jag förmodligen mer påminner om en uteliggartant än mig själv? Totalt förfall! Jag orkar inte ens skriva här.

Ärligt talat, den här JÄVLA kylan & mörkret stjäl min energi! Jag är så trött på tjockstrumpor, långkalsonger, halsdukar, värmeljus, elräkningar, vita köldfläckar på fingrar å tår, rinnande näsa, gåshud, att inte kunna cykla till bussen, slasket som man drar in i hallen & vintertorra händer. >:(


Alla vinteröverlevnadstips mottas varmt. Jag har redan satt i kraft att spela tv-spel, dricka rödvin med underbara människor & äta mkt god mat. So far so good. Jag har tom fallit ner i shoppingträsket & faktiskt införskaffat min dröm-skinnpaj  (i storlek 32, ÄNTLIGEN!!!1 ) trots det djävulska priset:


Sen att jag inte kommer kunna använda den förrän våren kommer känns bara som murphys law.... Oh teh irony.

3 kommentarer:

D sa...

Vintern suger :( Jag gillar att det är kallt och blåser och sådant (man är ju född på en ö liksom), men allt jävla darkness666 tar ju död på en.

Har du prövat att äta D-vitamin i mängder under vintern för att pigga upp sig lite? Det verkar fungera hjälpligt för mig iaf.

andreadoria sa...

D(-vitamin) - Jag gillar också lite kargt & jävligt, men inte ryssvinter med tio tusen kilo snö & helvetesminus! :( & darknezz såklart, horrible!

Hmmm d-vitamin är faktiskt en tanke. Det ska jag testa! SÅ fort jag återhämtatmig från dödsförkylningen. Tack! <3

Anonym sa...

wwoowww,vart hittade du jackan?