12 apr. 2013

KVELERTAK!

Jag har i tre dagar gått IT-intensivkurs (ITIL) för jobbet, & herreminskapare vad de tre dagarna gjorde mig hjärndöd. Så igår efter att tenta för certifikat gjorts (DÖDENS DÖD OM JAG INTE KLARADE DET!) gjorde jag det enda man kan göra i min sits: intog alkohol.

Eller ja, jag mötte upp med kompisarna på bästa indiska haket vid mig (Gandhi!) vid mig, drack en massa öl & vi drog sedan i samlat pott till Debaser för att avnjuta Norges små yrväder tillika Stavangers stolthet KVELERTAK! Ahhh! Joy!

Nya fina tischan! <3


Under alkomoholens influens kom vi efter spelningen i en hetsig diskussion om något jag väljer att kalla "Tjockis Viloposen". Staffan satt lätt å ledig med en handen liksom invikt, lite ärtig placerad på ena höften. En vilopose som i min värld endast brukas av ganska överviktiga äldre män. Jag kan inte FÖR MITT LIV förstå hur denna placering av handen kan vara bekvämt. Staffan motstred detta å det grövsta & intog demostrativ DUBBEL-TJOCKIS-VILOPOSE i väntan på tåget:Förstår någon?! Jag gör det inte, å då har jag ändå själv FÖRSÖKT  genom trail&error att finna placeringen av invikt hand på höft trivsamt, men det GÅR INTE! Kan inte skylla på ålder, för Staffan är exakt lika gammal som mig. Är det en gubbgrej? Vem vet!

Nåväl. Tänkte avsluta med ett citat av min gamla favorit-renässansare Martin Luther, som får avrunda det här lilla inlägget: 


“Who loves not wine, women and song, 

Remains a fool his whole life long”

Tänk på det, folks! :D 

4 kommentarer:

eviz sa...

Hejsan cool blogg!
Låter som en riktigt grym dag! :D
Hoppas du mår bra och att din dag blir awesome!!
Kolla gärna in min lite annorlundare tjejblogg!
Hjälp mig krossa dagens sjuka ideal, hjälp mig att nå ut till osäkra unga tjejer där ute!!
http://evizlandin.blo.gg/2013/april/samhallets-sjuka-ideal.html
KRAM

Maria sa...

Älskar jackan!

andreadoria sa...

Hejsan Eviz - tack så jättemkt för din fina kommentar! Ska genast kasta ett getöga på din blogg :) Trefvlig helg pårej!

andreadoria sa...

Maria - det är faktiskt ingen jacka, utan en jeansväst utanpå min favoritluvjacka! :) men tack iaf! :D