30 juli 2013

Idag är idag är imorgon

Ja, jag ingår i den där lilla klutten människor som jobbar just nu. Till min stora glädje är det PISSVÄDER (he-he!) så det gör alls ingenting. & i nästa vecka ska jag iväg till Visby i en hel vecka & toknörda med mina bästisar, så vafan. Life is pretty good.

Det enda jag gör just nu är att...


Köpa fina/viktiga saker:

Som två tokfina halsband! Kudos Miss Anthropia där jag fick tipsat om det fina getabockshalsbandet!
Jag har också upplevt den mest suveräna service jag någonsin varit med om. Köpte fager tischa från Amerikat för snart ett halvår sen. När jag tvättar den första gången inser jag att det är ngt fuffens med trycket - det liksom släpper som ett pulver. Efter mångt å mycket mailar jag deras kundservice - uppger varken kundnummer eller några bildbevis på eländet. Inget bråk, inget tjafs, bara snabbt mail tillbaks: "Hello Andrea! So sorry about that! We got a bad run. I'll send you out a new one now :) Thanks-Tiffany". & igår hade jag en ny sprillans tischa i postlådan. ÅÅÅÅÅH HURRA! T'nk om alla företag kunde ha en så schysst policy?

Sen köpte jag en fin andra hands craft-tischa från en tjeja på instragram :D Också hemskt nöjd med:Idag smet in på LUSH i förhoppning att komma över min faboritkräm Cosmetic Lad. Till min bestörtning var den slut! Jag beklagade mig hos expediten & meddelade att jag ville ha ngt lätt & passande för sommaren. Hon tipsade om krämen Enzymion, som dessutom ska vara expert på att trolla bort oljig hud (vilket jag får lite på sommaren har jag märkt). Ve den som itne törs prova nytt, så jag investerade i en burk! (Återkommer med verdict) Å som vanligt när man lämnar in 5 tommar rengjorda burkar får man en gratis ansiktsmask, så jag slog till på samma som jag redan tjatat/hyllat tidigare :D
Sy tuffa grejer:

PROJECT COOL NEW JEANSVEST INITIATED! :D Jag har storartade planer, som inkluderar obcena mängder nitar, bling & tygmärken <3Sy nördiga grejer:

Jag håller på att göra en exakt kopia, både materialmässigt & i utförande, av ett 1400-tals hårnät som finns på museum i Tyskland. Kanske ngt utav det pilligaste & långsammaste jag någonsin sytt. Skall sedan växtfärgas. Men nu är det nästan klart! Nerdjoy!
Läsa läskiga böcker

Råkade låna en bok om kända seriemördare på bibblan. Nackdelen är bara att jag aldrig vågar läsa i den när jag är ensam hemma. Den inleder starkt med intervju med den minst sagt obehaglige Issei Sagawa som helt sonika dödade, våldtog, (post mortum alltså), slaktade, stekte upp, sov med & portionerade in i kylen sin holländska kvinnliga kurskamrat. Som man gör.Titta på kvalitets-teve:

En märklig insikt slog mig idag: "OMFG JAG TROR ATT JAG MISSAT ATT KOLLA HELA SÄSONG 4 AV HERCULES". Detta är en besynnerlig insikt då jag betat av alla Hercuels säsongerna samt alla säsonger av Xena. Trodde jag. Allt uppdagades efter det här fantastiska filmklippet spelats sönder på min jobb bland kollegorna:
Jag kände mig skeptisk & misstänksam när jag noterade att Hercules hade skägg i videoklippet ovan. Hercules har ALDRIG skägg i serien. Detta krävde omedelbart detektivarbete & mkt riktigt är ovan porträtterade figur en ond tvillingkaraktär till hercules, som återfinns i avsnittet "Stranger in a strange world". SOM JAG INTE KAN ERINRA MIG ATT JAG NÅGONSIN SETT. Skandal givetvis. Kommer ta hem hela säsong fyra ikväll.Samt dricka lite öl:

Med suspekt sällskap...

2 kommentarer:

Joss sa...

Köpte "Monster" på pocket i hopp om trevlig (om än smått morbid) sommarläsning. Men tji fick jag! Gillade den inte alls faktiskt. :( Första kapitlen när han träffar, intervjuar och skriver om seriemördarna är okej. Hyfsade åtminstone. Men sen kommer massa konstiga försök till att förklara mord. Varför det händer och varför vi är så intresserade utav det. Det känns som att han upprepar vissa saker x5, och jag la ifrån mig boken i över 2 månader innan jag skulle iväg på en lång bussresa och ryckte med mig den i sista sekund..

ANYWAY! Min karl verkar verkligen gilla den. Smaken är som baken! Hoppas du gillar den, om du vågar läsa klart den ;)

Jag hittade dig på Instagram, på tal om inget. Vet inte om du använder den ens, men jag skickade iväg en förfrågan, förstår absolut om du vill ha den privat dock. :)

andreadoria sa...

Joss - intressant, har precis skrivit en recension där jag kommer fram till typ exakt samma sak som dig! :D
Måste rekommendera dig om "I huvudet på en seriemördare" istället. Jag har inte läst den än, men av det lilla jag smyläste på bibblan var det 1) bara jävligt mycket extremt intressant analys & djupdykande 2) typ bland det obehagligaste jag läst. Har du läst den?

Åh jag är inte så värst hemlig på insta! Addar dig genast! :D