25 feb. 2014

Metalhead - TACK MAMMA!

Ibland är det jävla bra att typ hela ens familj är journalister, & därmed har multum med journalistkompisar. För jag ska få gå på galapremiären för isländska rullen Metalhead. Med mig drar jag givetvis min brother in arms - Done!Återstår att se om filmen är något att ha - men den har fått fina recensioner hittills, & jag älskar alltsomoftast isländsk film. Jag återkommer med en recension! :D2 kommentarer:

Skogsraah ☾ sa...

FY VAD JAG BLIR AVIS!! Den där kommer ju vara grym!

sv: Ja jag tyckte det var ett väldigt smart sätt att se på saken/kalla sig! Nej tyvärr är utbudet inte alls bra i Piteå... Ojoj. Svårt att äta veganskt ute. Kanske går på thai-restaurangen här, men i så fall bara på den. Ja jag har spanat in där! Ska kika igen, sedan är jag med i vegetarianer och veganer i sverige också :)

Nyx verkar ju skitbra! Mascaran såg ju inte heller dum där uppe heller. Perfekt, då ska jag kika in hur jag beställer ;)

andreadoria sa...

Skogsraah - haha bli det du! :D Tänkte göra en recension omgående.

Tackar! Jag tycker också det förklarar det hela rätt bra.
Hm, Piteå har kanske inte magiskt bra utbud. :/ Men håll hoppet uppe & tänk att det kommer bli bättre med åren. När jag blev vegetarian för snart 20 år sedan fanns knappt en vegetariska alternativ på restauranger. Nu finns det överallt.