9 feb. 2016

Rövhål online - minnen från förr

Har senast dagarna unnat mig den charmiga IG-kontot "Assholes online" där en genialisk ung tjej vid namn Linnea postar vidriga dagliga snuskinviter hon & andra tjejer får via diverse social media. Det är en härlig kombination av äckel, fascination och humor. 

Däremot medföljer tyvärr också den svarta insikten att detta bara är toppen på isberget av alla vidriga typer som omger en, världen över.


Det här kontot fick mig att komma ihåg hur jag & min dåvarande bästis på gymnasiet brukade jävlas med snuskhumrar online på liknande sätt som vissa av Linneas repliker. 

På den tiden huserade snuskgubbarna på diverse onlinechatter. Vi brukade logga in på en av passagens "romantiska" chattar vid namn "Amore", vilken givetvis huserades av 99% män som ville sexchatta privat eller ses för samlag. Detta visste vi & var vi uttråkade på någon rast tog vi tillfället i akt att jävlas med kåtbockarna...Tex loggade vi in med diffusa, tolkningsbara nicks som tex "Vattenballonger" eller "Stora Meloner", vilka lockade till privata chatsessioner som flugor till en skithög. En klassiker vi gjorde var att låta valfri slemmig snubbe initiera en snuskig chatsession vilket vi till en början spelade med i för fulla halsar av typen: *Ger dig en djuuuup kyss* *knäpper upp din skjorta* *flåsar tungt* och sedan när det närmade sig det interaktiva samlaget slängde vi plötsligt in *drar ner mina byxor & låter min stora hårda snorre närma sig din mun*. OOOOH VAD ARGA DOM BLEV! :D Men vi hade INGENSTANS uppgett något kön. Vi lät bara ett plötsligt praktstånd dyka upp mitt i den heta privata chatten. Fruktansvärt roligt.


En annan grej vi gjorde var att initiera massor med privata chattningar med diverse kåtbockar samtidigt. Det var alltid en tidsfråga innan någon ville ha tex ens ICQ-nummer. Flinka som vi var frågade vi då genast någon annan snubbe om han var sugen på liten naughty snack över ICQ - och gav sedan dem sedan varandras ICQ-nummer. HIHIHI!

Samma sak gjorde vi såklart med telefonnummer - om en snubbe skickade ett telefonnummer & föreslog ett sexigt samtal samma kväll kl 19, skickade vi samma nummer till en annan kåtbock och bad honom att ringa för lite sexy talk samma kväll kl 19. Oh joy...Jag minns en gång när vi hade en privat chatt med en väldigt eldig snubbe som OMEDELBART ville ses IRL. Han erbjöd sig att bila upp till Sthlm för att ses på ett "hett möte" redan samma fredag. Givetvis nappade vi på detta frestande erbjudande, samtidigt som en annan snuskgubbe erbjöd ett sexigt möte hemma hos honom. Vi föreslog att vi skulle ses redan samma fredag. Snuskgubbe nr 2 skickade exalterad över allt vi kunde tänkas behöva - hans namn, adress samt en detaljerad vägbeskrivning för att hitta dit med bil. Vi vidarebefordrade givetvis alla matnyttiga uppgifter till snuskgubbe nr 1, med trånande löften om en het fredag tillsammans. Hehehehe....


Ja. Det var nästan för enkelt att jävlas med dem på den tiden. :D Önskar alla brudar som utsätts för sådana här snuskgubbar att, under trygga förhållanden givetvis, pranka dem right back. Endast fantasin är er begränsning, cats. <3 Gör det lite jobbigare, lite obekvämare, att skicka äckel till unga tjejer.

Inga kommentarer: