24 maj 2010

Hets hets hets!

Min kamera är trusty men gammal & nyckfull, så nu vill den inte hitta min dator när jag försöker ansluta den. Jag hade ju tänkt lägga upp bilder från min helt fantastiska helg i Malmö med en helt fantastisk fotografering med Ida, min babys födelsedag & den konstiga Unibet-reklamfilmen med Glenn Hysén jag precis spelat in haha *TRÖTT*

Men det får bli två best of:s så länge istället.

Helt fantastiska kvällen på Deep, där vi firade Kims födelse, dansade tills benen nästan trillade av & övertrasserade mitt visa-kort på Red Bullvodka-drinkar :D Roxie, Ida, jag & Ciilja <3<3 BÄSTA TJEJORNA!

Den här bilden är iofs inte från helgen utan tidigare i år, men den illustrerar att jag hann träffa Dalton, Pippi & Chili samt massa fler av mina fina punx'n'skins iallafall lite snabbt, trots min tokbokade helg. HURRA!

Nu måste jag soooooova!

---


EDIT! Lite fler fina bilder hade fina Amanda tagit! Hurra! Kalaspix:


40 pers & mycket kärlek :D

Kolla! Amanda är KING på att baka tårta!

Hetaste tjejorna Amanda & Ida kom ut med tårta & skönsång för Kim

Ida & jag! Ice & fire, som Amanda kallade oss :D

2 kommentarer:

LadyAngore sa...

va fin du va i håret på sista bilden darling, men det lockiga. Fast du är alltid fin! Roligt att vi hann ses en liten stund iaf. :)
pöss

andrea sa...

Tack så mkt sockret! Ja jag är så glad att vi hann ses lite. Jag utgår dock ISKALLT med att du kommer på Ciiljas fest på lördag. Då ses vi massor då! HURRA! <3<3