4 mars 2011

Bilder från min eminenta lill-lördag :D

Efter att jag kraschat hos Ambra, blivit bjuden på vegokorvstroganoff & druckit vin drog jag till Anchor för att leka med Nettan, Georg & jon, samt se De Van:


Fullt fräs på scen! Micke var mkt
duktig m sin gura i vanlig ordning :)

Mina personliga assistenter Nettan & Georg <3

Min kamera tar ibland mkt mystiska mörka bilder...

Nettan - mystisk & mörk men fin!

En skitfin & opretantiös kväll i goda vänners lag! :) Sen när jag beslöt mig för att dra hem var det en söt tjej som jobbade i garderoben som berättade att hon brukade läsa min blog! Jag blev jätteblyg & glad haha! (HEJ HEJ GARDEROBSTJEJEN OM DU LÄSER DET HÄR! :D)

När kvällen nästan var över beslöt jag lyxa till det med en taxi hem & råkade hamna med en helt sjukt trevlig & rolig tatuerad chaffis som jag blev bästis med:


När han släppte mig så gav han mig sitt jobbmobilnummer & sa "Ring mig om du behöver taxi ngn gång - om du tex behöver åka lite billigare eller skulle vara i knipa! Det är lugnt! Ta hand om dig nu!" Så jävla fint! :D En god avslutning på en redigt bra kväll! Lill-lördagar regerar!

2 kommentarer:

Milla (a.k.a. garderobstjejen) sa...

Klaaart jag gör! Haha :D

andreadoria sa...

Milla - heeeeeeeeeeeeeeeej! :D Vi får säga hej igen nästa gång på anchor, hälsa gärna du först för jag var nog lite på pickluren när du sa hej sist! :D