7 aug. 2011

Pridetåg & ytligheter!

Efter att ha sett det fullkomligt underbara Pride-tåget med mamma (favoritmoment var att skrika-&-vinka till Elin+Elli, Emma samt jobbarkompis Gustav & att se både Sthlms biskop, Gardell, Djurens Rätts tåg, Viking Bears & MP:s Fridolin stolta knata i tåget!) drabbades jag för första gången på länge av ett akut shoppingbehov. & trots att modet mest är fulbrunt, tantblommigt & beige just nu, så hittade jag faktiskt lite paltor:


Tokfin klänning som inte alls är laxrosa
som den ser ut här, utan chockrosa! Whoop!

Den här hittade jag iofs på tokrea i London. Men
iaf! Enda långa klänningen jag äger i nuläget haha

Jag skyller min nya vurm för avklippta
rutiga skjortor helt på True Blood! :D

Hetast i höst på Andrea: LUMBERJACKLOOKEN! :D


Men alltså - jag fattar inte varför det är så JÄVLA svårt att hitta snygga, låga jeans numera?! Jag har fan letat som en tok, hittade ETT par (lumberjackbilden) som jag gillade. Visst att höga jeans är tokinne nu, men även braxer som lanseras som "low waist" är typ helt luftiga å hängiga i skrevet å som gärna skär in i midjan så att man plötsligt får lovehandles man inte brukar ha?! Är det meningen att man ska ha snorre för att tjejbrallerna ska sitta bra eller? Vad händer?! Var hittar man snygga LÅGA jeans (utan ful boot cut)?



I övrigt
har jag tokstädat större delen av kvällen, sytt, kollat på Madonna-konsert & inväntar nu världens bästa & tuffaste Ciilja -->
som kommer drälla in någon gång under natten för att sova över :D JIHO!

Tills dess: The Tudors! (igen)

12 kommentarer:

Patricia sa...

Vi har fått in en ny jeansmodell på Bikbok som heter Kick och är superlåga i midjan och supersmala i benen. Jag har inte provat dem själv men det kan ju vara värt ett försök. Tidigare, i våras, hade vi mest de som var superhöga i midjan (higher) och de som var normalhöga (groupie).

andreadoria sa...

Patricia - Oh oh oooh! Kick låter som min grej! :D Hurra, det ska jag verkligen kolla upp. Hoppas jag slipper fladdret i skrevet med era jeans. Tack! <3

Vrik sa...

Se där ja, en klänning till bröllopet. :D

Vrik sa...

...och du slipper nog aldrig ifrån fladdret i skrevet. :D :D :D *kan inte sluta fnissa*

andreadoria sa...

Vrik - haha i wish! Men klänningen måste ju sluta under knäna! SLidkort är inget ambra är intresserad av på sitt bröllop.
Haha jag får väl vänja mig vid fladdret då ;D

Anna Nio sa...

Vi har också hyfsat låga jeans på Zara, kolla på TRF-avdelningen (= ungdomsavdelningen, såklart), där är typ alla jeans låga. :D

Men annars har jag också samma problem med jeans: VARFÖR är de så jävla HÖGA jämt? Provade ett par på Gina Tricot tidigare i sommar, som var "low rise, 3/4 leg" enligt etiketten, vilket med anrda ord vore precis vad jag vill ha. De var skitstora och satt nästan uppe vid naveln, skojar inte. Fattade inget och gick förvirrad därifrån. :O

Jag kan ju förstå om jeans sitter i midjan, det kan vara skitsnyggt om man bär det rätt, på rätt person, etc, men majoriteten av alla jeans sitter ju mellan höftkammen och midjan, i ingemansland - OBEGRIPLIGT placerade, fula och obekväma!

(Och Richard menar ju såklart den långa klänningen, dumskaft, hahaha. :D Fast den är nog inte tillräckligt uppklädd för Ambra ändå. :/)

Lo sa...

Ja jag instämmer också om det där med byxorna men nu fick man ju tips på vart man ska bege sig!

andreadoria sa...

Anna - oh oh TRF ska jag apselut kolla upp. Men skönt att veta att det inte bara är jag som är sjukligt irriterad på jeansindustrin. Vad pysslar dom meeed?! (& angående den långa klänningen är ju det värsta beacjklänningen, den kan man väl inte ha på bröllop hellur!)

Lo - Vi är många vi är starka! :D Jag ska snart ut å leta igen.

Ida sa...

SNYGGO!

andreadoria sa...

Ida - haha tack! <3 detsamma :)

Betty sa...

Jag köpte nyligen nya svarta, Levis Curve ID, and I love them. Låg midja, och tighta bn. Finns i tre modeller, för den med liten rumpa, för den med mittimellan, och för den med mer (som mig). :)

andreadoria sa...

Betty - wohoooo! Kanske skulle vara värt att faktiskt lägga lite pengar på ett par levis, jag har fan aldrig så dyra jeans annars. men allt för en trevlig passform med tajta ben å låg midja! Fanx! <3