23 feb. 2013

Läder, sol, snöfritt

GUDAR vad jag längtar efter våren så jag kan tvinga mina mc-åkande vänner att åka med mig. (Kanske inte på just racerbana som nedan iofs :D Fattar såhär i efterhand inte hur jag vågade. Vid ca 02:02 får jag fjärilar i magen när jag kollar)


(Ja, jag ska skaffa mc-kort själv... tids nog ;D)

7 kommentarer:

Septikemi sa...

Åh gud, jag är för klen i nerverna för så mycket fart nära asfalt ;) Coolt iaf.

Så du har varit nere och spanat in Ungdomens hus i Kbh? Det stället är så sanslöst gött...

andreadoria sa...

Septikemi - inser såhär i efterhand att det var rätt skruvat att åka passagerar på räääcerbana. Kolla 02:02, KNÄT SKRAPAR FÖR FAN NÄSTAN I!

Jajemen! Haft haft inte mindre än TRE pojkvänner nere i malmö genom åren, så ajg ahr varit där & i köpenhamn bra mycket. Ungdomens hus två ggr tror ajg. Glad att jag hann dit innan det revs. Hängt där mycket?

Septikemi sa...

Ih ja det där var nära!

Nej jag har inte hängt på det gamla, men det nya (Dortheavej 61) är fetare än fetast. Det är där Kill Town Death Fest hålls tex. Hade jag haft råd hade jag åkt in oftare (där är spelningar som lockar heeela tiden) men det här med rimliga priser på tågbiljetter har ju inte riktigt slagit igenom...

Anonym sa...

Hej jag läser din blogg ibland, gillar verkligen att du brinner för miljön och ger smarta tips, undrar vad du tycker om ost? är lakto/ovo vegetarian sedan 15år tillbaka,äter inte fisk,skaldjur,kött osv..men äter ägg,ost och dricker mjölk,fått många upprörda (vegetarianer) när jag sagt att jag äter ost, vet ju att det är rester av komage,men tänker inte ge upp min ost för det,man äter ju vad man vill menar jag, vad tycker du? kram

andreadoria sa...

Septikemi - OooOo hade ingen aning om att det upprättats ett Ungdomens hus part 2 liksom. Mäktigt! Har dom någon hemsida man kan spana för spelningar å sånt? Åker gärna ner till malmö till våren, mkt bästisar därnere :)

andreadoria sa...

Anonym - hej å tack :) Roligt med ngn som uppskattar mitt miljönörderi ;) En bra fråga hurru du. Jag har brottats lite med den själv. Som tur är finns det ju dels mer & mer ekologisk ost, samt ost med vegetariskt löpe (tex har jag ofta hittat halloumi med veg-löpe). Håll utkik efter det! Eller fråga efter det i din matvarubutik.
Sen handlar det ju om hurpass pragmatisk man vill vara som vegetarian. Jag tycker att sålänge ens matval överensstämmer med ens egen moral & tankesätt så får man ju faktiskt äta hur man vill. Det finns inget rätt eller fel, det handlar om matvanor, ingenting annat. Jag har för länge sedan slutat vifta med pekpinnar mot folk, jag är glad så länge folk tänker på de här frågorna & iaf försöker på sitt sätt. Alla kan inte bli veganer över natt, även om det vore drömscenariot.
Jag tycker du ska föredra ostar med vego-löpe när du hittar det, men gör du inte det så låt din egen känsla styra. Man blir inte per automatik renlevnadsmänniska bara för att man blir vegetarian. Kram!

Maja sa...

ÅHHH! Vill Också!
Fattar dock inte hur du vågade åka på banan. Hade skitit ner mig. :D