17 jan. 2011

Inte ok i vintertid!

Ärligt talat. Jag är visserligen i startgroparna för en horribel tentavecka men jag måste bara inflika: Det finns två vintertrender som jag inte riktigt känner mig tillfreds med. Alltså:

1) Saknar folk (=brudar) både självbevarelsedrift & självaktning? Varför ser man brudar med skyhöga stilettklackar, framförallt helgtid, ute i detta väder? Delfråga: hur lång tid tar det för dessa brudar att ta sig från plats A till plats B, iförd dessa skodon? Själv har jag mina trusty 10åriga vegankängor & halkar ÄNDÅ runt som Bambi. Saknar folk dessutom skamkänslor i kroppen - det är ju bara en tidsfråga innan stilettbruden vurpar på isfläck & gör sig till allmänt åtlöje? JAG FÖRSTÅR DET INTE!

2) WHATS UP MED DOM HÄR JÄVLA MÖSSORNA MED EN JÄVLA PÄLSBOLL? Ärligt talat? Vad hände? Över natt har varannan hipp brud en sån där horribel mössa. Det är liksom inte ok att ngt så jävla fult kan bli så jävla trendigt på så jävla kort tid. Hade jag fräst runt i en sån mössa för en månad sedan hade jag blivit allmänt utskrattad av pöbeln. Vad hände?! VEM ÄR DEN SKYLDIGE?!

Anyone cares to explain?
(Återgår till kaffekoppen & försöker projicera ilska på studier ist)

7 kommentarer:

Karin sa...

Hatar mössorna mer än något annat! Det är faan inte snyggt o ha en död kanin på huvudet!

Karin sa...

Hatar mössorna mer än något annat! Det är faan inte snyggt o ha en död kanin på huvudet!

andrea sa...

Karin - jag kan bara hålla med. Blev ännu mer irriterad när det tydligen ska vara ngt slags lamt fashion-statement att ha en boll från en död kanin mitt på huvudet, samtidigt som jättemånga kedjor inom klädindustrin har tagit bort alla sina pälsdetaljer & kör endast fejkpäls. Det finns inga bra argument för att ha riktig päls, när fejkpäls faktiskt är så jävla bra gjort.

Anna Nio sa...

Det första har jag också suttit och skakat på huvudet åt massa gånger, hur jävla pantad kan man egentligen vara?

Mössorna har jag inte ens sett, blessed be att jag bara stirrar rakt fram eller ut genom fönstret när jag måste vara ute bland folk/åka tunnelbana (fast klackskorna ser jag ju ändå, förstås, hmm...). Men är det äkta päls, alltså? Eller vaddå? I så fall är det ju rätt jävla sick. :O

andrea sa...

9 - "Jak kan bara shaka på hovet!" som min pappas tyska barnflicka brukade säga :D

HUR KAN DU HA MISSAT DESSA FULA JÄVLA MÖSSOR?! Det började med att Linde påpekade att det är så många att hon börjat räkna antal kunder med dem på jobbet. Det var då jag insåg att mössjävlarna är överallt. Kränkande fula! & den äkta pälsen gör mig bara ännu mer förbannad. FULT & ONT PÅ SAMMA GÅNG! >:(

Marky sa...

Såna där mössor har inte kommit till min lilla hemstad ännu...tur det. Men angående mössor och tjejer så har alla (här) såna där "bad hair day"...behöver de rättfärdiga sitt användande av mössa genom att vara tokroliga? MEN...de flesta jag sett VÄNDER på den så texten inte SYNS...jag hajar ingenting.

andrea sa...

Marky - Inte? Dom kommer nog ska du se. Nu när jag öppnat upp dina ögon för dessa horribla tingestar kommer du se dem överallt!

De där bad hairday-mössorna är mest irriterande för att alla har dem. Själva mössan kan man kanske inte klaga så mkt på, det är ju en rätt klassisk modell ;D Men nej, vad är poängen med att gömma texten? ÅH, normal people scare me! :(