5 jan. 2011

Haha 2011 års största WTF?!

Ok, jag är nyligen hemkommen från Berlin (återkommer med pics från vårt episka nyår) & det första jag får som välkommenhem-presang är ett mail från en bekants bekant som meddelar att jag har en copycat på fejsbook. Nån jävla person som kallade sig för "Hannah Foster", har snott alla mina bilder & bara tagit en textsnutt från min blog (på svenska, obs!) & lagt in som info på sin presentation:
Haha så jävla weird!? VARFÖR? Flera kompisar anmälde personen, & jag mailade såklart ett irriterat mail. Fick nån timme senare tillbaks ett mycket vagt, ursäktande svar, & nu har personen ifråga tagit bort alla pics på mig:


MEN lämnat en snutt på svenska från min blog där jag klagar över SJ hahahaha! WHY?!
Allt är mycket underligt. Nåväl :D Nu ska jag äta pang-kakor med min fina kille, sen ska vi iväg på rolighet & slutligen inflyttningspartaj hos Christian! Mycket prima! :)

11 kommentarer:

Breki Tomasson sa...

Då är frågan ... vems bild är det hon snor nu? :-) Tineye känner inte igen den i alla fall.

Anna Nio sa...

Haha, jag tänkte EXAKT som Breki! Vilket jävla weirdo, jag fattar inte varför man gör sånt här, det är så jävla jävla sick!

Är livrädd för att råka ut för skiten själv, eftersom jag tycker det är skitcreepy, men jag är ännu mer rädd för att det redan FINNS en kopieringskatt där ute som jag bara inte råkat snubbla över! Gah, the mindfuck! :O

andrea sa...

Breki - ja det kan man verkligen fråga sig. För det är ju med största sannolikhet inte direkt den personen på bilden han/hon la upp efter mina. Eerie!

Anna - Jag kan bara inte fatta exakt vad man tjänar på det?! VAD får man ut av att sno ngn annans bilder? I det här fallet misstänker jag ju dessutom att det är en kille - WTF?! Varföööör?
Va va vem är din kopieringskatt? en riktig människa eller ngt som ska ha snott pics?!

Milkman Dan sa...

Fan vad sjukt :D Undrar om det var en bot som Emil skrev, eller om nån faktiskt håller på sådär på riktigt.

andrea sa...

Dan banan - men jag har ju fått svar på mailen? En bot svarar väl inte på mail, och stavar dessutom som en italienare? :D

Dan of the dead sa...

Haha :D Sant, ingen skulle göra en bot som stavar som en italienare. Svara på mailen går nog i teorin, men jag fick inte heller bot-vibbar to be honest.

andrea sa...

Dan - haha precis, det känns inte riktigt rimligt. :D Men allt blir bara konstigare - varför skulle en italiensk kille sno bilder på en rödhårig alternativ svensk brud haha? WHY?!

Anna Nio sa...

Nej nej, jag har ingen fejkare alltså, inte som jag vet om - men jag är bara så nojig för att det VISST FINNS en copykatta som jag bara inte SETT, hänger du med? *rys*

Anonym sa...

hemskt tråkigt,varit med om samma sak..fast på bilddagboken,men var enklare än jag trodde och få bort fanskapet :) kram! /tessan.

Ida sa...

Ah! Sånt här är så SJUKT och LÄSKIGT! Var med om samma sak på Lunar typ hundra gånger, det var riktigt läskigt ibland... man får väl ta det som en komplimang, men hallå! Vad vinner man på att utge sig för att vara någon annan? Har du fått nån ordning på människan?

andrea sa...

Ida - Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Ännu underligare är det ju att jag misstänker att det var en kille som snodde bilderna. Vad i helvete vinner han på det?!

Nä alla bilderna & alla texter är borta nu iaf, men han har istället bilder på ngn brunhårig brud han garanterat hittat på nätet. Whacko.