26 dec. 2010

SJ är vår fiende!

Nu är jag inte helt säker, men jag har iaf inte hört ngnting om att Norge skulle ha ens i närheten så mkt problem med snö i kombination med tåg, som vi har? Har Norge kanske klykat någt som vi har missat? Att man kanske bör ha en fungerande infrastruktur i ett jävligt avlångt land, för att minska kaos runt högtider? Att man kanske inte ska köpa tåg från Frankrike, som man vet inte klarar av kyla? Eller kanske att regeringen måste skjuta till pengar (inte satsa på "kommunikation inom företaget" (?!) som moderaterna lät meddela) inför vinterhalvåret, & anställa fler på banverket?

Ilskan är total! Framförallt för att SJ ställde in 2 tåg på raken för Kim nu när han skulle komma upp till Stockholm. Ett igår kväll, ett till nu imorse (där han dessutom köpt biljetten bara ngn timme innan). Kim är fortfarande inte här. Och igår hade vi vår ett årsdag :(

Min bejb ska inte vara i Malmö, HAN SKA VARA HÄR MED MIG! Förbannade SJ!
Men tack för det här året babe! Vi gör som Terri föreslog & firar vår ett årsdag i Berlin i helgen med alla våra vänner istället! :) Miss you! Kiss you:

Inga kommentarer: