2 jan. 2013

En maskerad nyårsafton i dekadens & 1700-talets tecken!

HEJ 2013! Jag välkomnade dig stortartat genom att hänge mig åt temat "Dekadent 1700-tal" med världens största hår, stor rokokorumpa & skyhöga klackar på Fröken Fraukes fantastiska nyårsmaskeradbal på Nalen. Fördrink hos Kim & Magnus, magisk bal på Nalen & slutligen efterkalas hos Martin E till 07 på morgonen. Mina fötter är bokstavligen blåslagna av all dans! :D 

Störst hår vinner!

Mitt fagra festgäng

Spana in storleken på min 1700-tals röv! YES!

Femme fatales Ida & Kim

Hela gänget, inklusive stiliga karlarna

Frippa!

På nalen där jag fick äran att dricka champagne med bästa Lea & hennes eminenta man


Ett av de bästa nyår jag någonsin haft, & jag brukar inte ens tycka om nyårsaftnar. 2013 är helt klart välkommet :) 

3 kommentarer:

Septikemi sa...

Wow, fantastisk outfit!

Som svar på din kommentar så vet jag inte riktigt hur jag orkar med festivalandet heller. Blir alltid som en zombie dagarna efter. Men det är så roligt när man väl är där så jag kan inte sluta :)

andreadoria sa...

Tack! :):):) Hoppas jag får chansen att ha rokokofrippa igen snart. Var när eller hur vette fasen dock :D

Det är fruktansvärt roligt med festival men jag börjar nog blir för till åren för att klara mer än ett par dagar i rycket. Dock uppskattar jag vuxenfestivalande - hotell & festival i en stad. That rulez! Men å andra sidan verkade flera av dina festivaler jävligt najs. Kanske ska klämma in ngn nästa sommar. Ditt hetaste tips?

Septikemi sa...

Heh nä, sådana chanser kommer väl inte varje helg :)

Om man orkar ta sig en bit är Hellfest fantastiskt! Snygg festival, och generellt bra lineup. Men det är ju en gigantisk festival. Kill-town i Köpenhamn är raka motsatsen i storlek och är väldigt DIY, men det gör den nästan ännu grymmare. I sommar ska jag förhoppningsvis besöka Party-san i Tyskland också. De brukar ha en lineup som får mig att gråta över att jag aldrig varit där :)