15 apr. 2010

Två helgers bravader!

Ouff! Eftersom jag lider så svåra kval när jag är bakis, så missar jag jämt att uppdatera mina tokiga helgupptåg :D Det suger, men jag ger det ett ryck nu:

As a surprise så kom min fina skåning med sina fina skåningar hastigt & lustigt till Sthlm för spelning under påskhelgen. Hoorays! Den superba kvällen inleddes med den årliga äggmålningen hos ambra :DJag & världens bästa Ambra <3


Det blev en hel del påskpyntande m fjädrar,
här gör Evelyn Cleo traditionsfin


My baby fick indianlook med
fjäder+flätor av sin bög-frisör Ambra :D


Jag fick matchy gula fjädrar! Jag & Linde <3


Kim & skåningarna hade tråkigt innan liret så dom fick
komma förbi Ambra också. Bästa Johan & bästa Axel <3


Påsklook är det nya svarta! Cleo & Evelyn presenterar!


Sen bar det av till spelningar där skånepågsen lirade loss <3Haha! Mustasch-tema på krogen FOR THE WIN!


Jag tycker jag blev slående lik Salvador Dali på den här bilden :DEftersom Evelyn är halvfinne blev det en hel del finlandssvenska under kvällen. Här säger vi upprepande finskklingande "nå-ja", vilket inte riktigt fastnar på bild :D


Evelyn, Linde & Jag <3<3 världens bästa roligaste kväll!


Macs läppstift måste vara de bästa i hela världen! Pussmärken spreds för vinden under denna fabulösa kväll, & nÄr Kim sen har kvar sitt på halsen MORGONEN EFTER han fick det av Linde måste man säga att det är både kiss-proof, bedproof & girlfriend-cuddle-proof :D Bra jobbat Mac!

---


Förra helgen var makaber med oipunk-spelning för hela slanten! Historiens vindlag ven på Fryshuset när Cocksparrer spelade för första gången i Sverige, men även Agent Bulldog stod på scenen för första gången sedan Gud vet när. Det var så JÄVLA JÄVLA JÄVLA BRA! Jag var helt blåslagen efter tokröj i moshpiten (där filmade iofs jag haha) & totalt överlycklig. Jag hamnade även på efterfest med Cocksparrer högst oväntat vilket var djävulskt roligt :D Enda nackdelen var väl att jag sumpade min telefon, & därmed alla roliga bilder :/ Men men, man kan inte få allt, som kärringen sa.

PÖSS!

Inga kommentarer: