5 okt. 2010

Reklamfilmsinspelning för apotek!

Hemkommen från en till reklamfilmsinspelning, denna gång för en ny apotekskedja. Det var ett ganska tokroligt upplägg, & utan att säga för mkt så blir det nog en spexig reklam haha. :D Håhå-jaja!
Var en massa trevliga i filmcrewet, bland statister & klädansvariga! Hade härliga vegandiskussioner med en kille som precis firat 25 år som vegan & en skittrevlig äldre herre som tillsammans med hela sin familj dragit ner på köttätandet nästan helt efter att de sett transportbilder av slaktdjur. Så himla fint!
Jag & en yngling på 19 bast vid namn Kim var typecastade för reklamfilmen, jag som "tjej från söder", han som "bratkille" :D Kim är i övrigt just nu aktuell i en Adrian Lux-video, där det lille lammköttet blir förförd av en fager MILF! Haha rekommenderas! Men iaf:

Vi spelade in i samma studios som kört alla Idol-avsnitt, så
det var meterstora porträtt på alla idoler all over the place!


Jag älskade min "söderböna"-outfit!
Braxxerna hade jag gärna behållit :(


Skittrevliga sminkösen Sanna gjorde mig fin &
förvandlade min motspelare Kim till en brat :D


Färdigstajlade & ready for action!


Som synes - SKITSTORA tandborstar
ingick i reklamfilmen haha! WIN!


Nu är jag finally hemma efter en lång dag av inspelning, lite shopping på stan & lösskäggsjakt (utan framgång)! TV & MATDAGS:

4 kommentarer:

Mariella sa...

Fan vad roligt! Ska bli roligt att se sen!

Din maträtt såg asgod ut! vad är det för mumsigt?

kram

andrea sa...

Hej Mariella!
Ja haha. :D det blir kul, ingen aning om när den kommer på teve dock! Men tids nog får ni oversized tandborstar & andrea i kofta haha!

Andra personen som frågar angående maten - det ser nog tyvärr lyxigare ut än var det är:
Det var en blanding av hela bulgur, quornfärs, lite creme fraiche, kryddor, vitlök, bladspenat, svarta oliver & krossade linfrön! Riktigt vuxenmat, men jag gillar sånt! :) Nom nom nom!

Kraum!

Fiat sa...

Men så fräsigt! Har du någon koll på när reklamfilmerna börjar rulla så att man vet när man ska titta extra mycket på tv?

Grattis i efterskott förresten.

Anna Nio sa...

Jag såg den idag, haha! Jag ropade "Där är Andrea!" så jag hörde inte så noga, men jag tror att du och din co-star blev utpekade som representanter för den procentdel av befolkningen som får klamydia eller nåt sånt, haha. :D