27 maj 2011

Vad har Jack Nicholson, morötter & lila kostymer gemensamt?

Efter den heldag av städ, inställda Uppsalaplaner & shopping på stan i ösregn beslutade jag mig för en hemmakväll ikväll. Min renlevnad sträcker sig hela vägen in på mitt "fredagsmys" (gode gud vad jag hatar det ordet!), så idag fick det bli nom nom på relativt hög nyttighetsnivå:


Gjorde egen dipp som blev skitgod! Den ena består av ekologisk creme fraiche med ekologisk getost, svart peppar, örtsalt & cayennepeppar! Den andra grundar sig på creme fraiche & getost oxå, men här la jag till mina två besattheter just nu: rosmarin & kapris! NOM NOM NOM!
Sen lite mörk choklad också, även solen har sina fläckar denna fredag ;D

My date for the nite är Jack Nicholson, as The Joker, i den fabulösa Batman-rullen från 1989! Win!

En stilig karl!

6 kommentarer:

Sarah sa...

Låter fantastiskt, jag spånar fortfarande på vad jag ska se då mina vänner övergav mig för att gå på bröllop i Sverige denna helg (nästan alla iaf) och jag är "själv" i Berlin. Passar på att dricka mängder av choklad-sojadryck och pilla naveln! Enjoy the movie! :)

andreadoria sa...

Sarah - ensam i berlin säger du? Oh dear, jag vet sämre städer att vara ensam i haha! Älskar den stan! Jag föreslår verkligen dom gamla batman-filmerna! Eller den andra rullen jag laddade hem nyss: BRÖDERNA LEJONHJÄRTA! Hurra! :D

Sarah sa...

Bilden på bloggen är en "banner" till en ny blogg... klagar verkligen inte på att vara "ensam" här egentligen! Och sen är jag egentligen inte såååå farligt ensam heller, men jag känner inga tyskar än! Så ganska anonym är jag ju ännu kan man väl säga antar jag! :)

Oooh, jag tittade faktiskt mest på en dokumentär om Tv-spelens historia och sen somnade jag ganska hårt! De gamla batman-filmerna ligger dock på min "veckans film"-lista nu! :)

andreadoria sa...

Sarah - aaah! Hur länge sedan avr det du flyttade dit? jag har ju också bott där, & mitt bästa tips är att bli bästis med folk som itne är tyskar haha. Tyskarna är lite svåra att lära känna tidvis, de flesta av mina bästisar i berlin är italienare, amerikanare, spanjorer, svenskar, slovener, britter :D & TVÅ tyska kompisar :D

Behöver du tips på uteställen eller så, let me know! :)

Sarah sa...

Det går ju nästan inte att lära känna tyskar alls här tycker jag! :P

andreadoria sa...

Sarah - haha oh noes! Men häng med otyskar då? det finns ju massor i berlin! :)