20 juli 2011

Loftsängar, brudar & sjukt snabba motorcyklar!

Idag har jag lyckats hinna med något så djävulskt mkt! Busy bee is me:

1. Hantverkaren Robban monterar upp min loftsäng i taket! Det blev så jävla mkt bättre än innan, jag slipper gnissliga ben & plöstligt känns min lilla etta säkert 3-4 kvm större! :D Robban är f.ö bäst & hans företag har pysslat med sjukt snygga loftsänglösningar i 12 år. Spana in Compact Living här!

2. Träffa Ambra på Hermans! Fantastiska Ambra i toksoligt Sthlm med utsikt över vattnet på Hermans is king!. Och världens största tallrik med så jävla god vegetarisk mat. Jag toksvullade förnöjt medan Ambra fick berätta allt om förberedelserna inför hennes & Crippas bröllop i september. Simply lovely.

Mmmm! Hermans fabulösa buffe


3. Åka extremt forta motorcyklar med Love! Vi åkte hela vägen till MC-haket Rosenhill, sen bar det av till Nynäshamn & slutligen hela vägen hem igen under en strålande solnedgång. & vi lyckades bli fångade på bild av två MC-fotografer! Det var läskigt & fullkomligt fantastiskt att åka så snabbt & mjukt som på Loves hoj. Det här gör jag tveklöst om!

Uppsamling vid Skogskyrkogården! (Hann tyvärr inte se Greta Garbos grav)

Lets go! Första gången med Love å hans riktigt mäktiga
hoj, & invigning av mina tokfina mc-braxer!

Glasspaus! :)

Ena av fotografernas bild på oss
in action! :D Copyright Firefish.se

Bild två :D Ööörn örn örn! Copyright GubbLasse!

Aldrig fel att komma hem till en av världens fagraste städer! :)


Nu har jag en jäkla mc-träningsvärk, & är gruvligt trött efter en fullspäckad onsdag. Det enda jag misslyckades med att hinna var att vaccinera mig mot fästingsjukan - men ärligt talat, hur kul är det med sprutor? ;D (ja gört imörra!)

4 kommentarer:

johanna sa...

jag har också failat på att ta fästingsprutan.. ^^

andreadoria sa...

Haha i hear you. Fan, jag lyckas verkligen inte hinna med den! Ska försöka igen efter min Londontrip! :)

Lo sa...

Faaan va coolt med motorcyklarna o jag har aldrig tänkt att det skulle vara något kul men det ser man ju lång väg att det är TOPPEN!

andreadoria sa...

Katta - det är FARLIGT roligt, i tell ya! Jag önskar jag kunde åka flera dagar i veckan, så kul är det. En vacker dag får man väl skaffa mckort så man slipper snylta på andras ryggar haha :D