4 jan. 2012

Ett nytt år i sjukdomens tecken

Eftersom jag legat mer eller mindre totaldäckad i sjukdom över hela nyår, kan jag bara önska alla ett sprillans nytt 2012 & delge er en fin bild från 2011 som gått, från Pretty Shitty Hell 2 som jag fick se först idag. Om man nu skulle avge några nyårslöften får det väl isåfall bli att jag SNARAST måste styra upp frillan - jag var tveklöst finare i melonen förra året än detta :(


Foto av världens duktigaste Fia-Lotta Korell <3
Hoppas alla haft ett skitbra nyår! Jag hade en lugn middag med goa vänner som Ida, Kim, Coma, Linus & co, där det blev kocklagad lyxvegomiddag & traditionsenligt bubbel för hela slanten. Men eftersom jag var sjuksnorig med klädsam rethosta är det mindre troligt att det finns några smickrande bilder från eventet, har för mig att jag undvek kameror ganska duktigt :D Men finns något fint från en i övrigt helt fabulös nyårsafton så återkommer jag. TJOCK NYTT LÅR PÅ ER! Heja 2012!

6 kommentarer:

Joss sa...

Vad är det för hårfärg du brukar använda? Den är så himla fin på dig! Jag har kört Directions 'Mandarin' några gånger nu men den är inte alls lika rödaktig och fin som din!

andreadoria sa...

Joss - ååh tack! Jag älskar den också! Har den inte just nu dock, den är så himla pangig & färgar dessutom av sig en del. Men fager färg är det.
Jag kör också directions! Du vet väl att du kan blanda färger för att få fram den färgen du vill ha? Inga problem alls! Färgen på bilden är Coral Red - den blir såhär fin nyfärgat, men det röda går ur ganska fort å blir mer orange. Vilket iofs jag tycker är fint också :) G'luck! <3

Joss sa...

Vilken är det du har nu då? För den var himla fin den med! :D
Jo jag brukar göra det ibland.. men jag vet inte riktigt vilka jag skall blanda för att få den nyansen jag vill heller, haha, sist provade jag tangerine + mandarin, blev helt okej, men ändå inte rätt! Tror jag skall testa Coral red vid nästa tillfälle nu då. Du skall ha ett stort tack för hjälpen!! :D

andreadoria sa...

Joss - Jag har en som jag inte minns namnet på, men den är liksom mer caramel-blond-röd! Typ så? :D Ska dock ge mig i kast på att testa ytterligare ett märke jag hittat, som inte testar på djur & enligt förpackningen ger fin röd färg. Återkommer med resultat :)

Ja testa coralred - kanske i kombo med de andra färgerna du gillar? You shall prevail! :) good luck!

andreadoria sa...

Joss, sketfin tumblr btw! :)

Joss sa...

Aha, tror jag fattar. Låter finfint iaf! :)

Åhh grymt om du gör! Alltid kul med nya produkter som inte djurtestats. Känns som att man aldrig vet om dom djurtestar eller inte. Även om inte slutprodukten är det så kan väl innehållet vara det liksom :S Men Directions djurtestar väl inte?

Tack så mycket!! :)