Detta har varit ett avancerat huvudbry för mig, eftersom jag vill dricka mitt kaffe med havre eller sojamjölk på jobbet. Mjölk ger inte bara en kass andedräkt - jag tycker inte ens det är särskilt gott längre & mjölkindustrin är ingen fairytale direkt (även om vi har ekologisk mjölk på jobbet, marginellt bättre).
Anywhoooo - jag har nu löst problemet med sojamjölken! Aldrig mer besvikelse, aldrig skiktat kaffe! Behold:
- Köp en liter valfri sojamjölk.
- Drick upp cirka ett glas av mjölken, & häll sedan i hela sojagrädden i mjölkpaketet.
- Skaka om ordentligt.
VOILA! En lite fetare kaffemjölk skapad, som tamigfan ALDRIG skiktat sig! PERFEKTION!
Jag har inte provat med havremjölk+havregrädde än. Men det funkar säkert skitbra det med. Ska testa nästa gång.
EDIT: Nu har jag det! Havremjölk + Oatley grädde funkar precis lika bra. Dock tycker jag soja är godare med kaffe, men smaken är som baken! :)
3 kommentarer:
Åh gudar! Måste testa! Älskar sojamjölk i alla sammanhang utom i kaffe - men det kanske ändras om jag fetar till den helt enkelt! Så oerhört listigt av dig att komma på det här.
Fiat - hurra! Go nuts! Det bästa är att jag på fullt allvar tycker att kaffet med denna litet fetare sojamjölk blir sp jävla mkt godare än med mjölk! lenare liksom, sjukt gott!
Sv: Djurens rätt går att rösta på i valet! Kolla röstsedlarna så får du se själv!
Skicka en kommentar