20 okt. 2010

Det här känns jävligt OKEJ


Oh joy! Ljushuvudet Jörgen Holmstedt har tagit sig i kragen & knåpat ihop Boken Om Okej. Det riktigt spritter i ha-nerven när jag läser följande:
"I denna sprängfyllda bok får du uppleva allt som gjorde OKEJ så het: bilderna, skandalerna, kärleksparen, världsstjärnorna. Återupplev Blackie Lawless i W.A.S.P. frossande i köttslamsor, toplessbilder på Samantha Fox, Dee Sniders vässade framtänder, Christer Sandelin i leopardmönstrad kroppsstrumpa, Peter LeMarc med pistol och en 15-årig Anna Book i blöt baddräkt. Möt Per Gessle, som krävde betalt för att vara med. Se duschbilderna på Dag Finn som väckte ett ramaskri. Läs intervjun med Carola som hennes manager bönade och bad om att få stoppa, för att den kunde ödelägga hennes karriär.

Boken OKEJ 80-talets största poptidning är insiktsfullt skriven av en riktig insider, Jörgen Holmstedt, en av OKEJs mesta medarbetare. Legendariska OKEJ-fotograferna Göran Lindsjöö och Michael Johansson har öppnat sina arkiv! Boken är ett sprakande stycke snyggt formgiven musik- och tidningshistoria. Ingen läsare lämnas oberörd, oavsett inställning till 80-talets populärkultur."

CRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVINGS!

4 kommentarer:

mazon sa...

"15-årig Anna Book i blöt baddräkt" +ryser+

LadyAngore sa...

nej va häftigt! den måste man ju äga! =)

Fiat sa...

Älska okej! Du måste kolla aftonbladet! Christer Sandelin går ut och känner sig kränkt över bilden som togs på honom för 28 år sedan. LOL-fest! Skriver från mobileo så jag kan inte länka tyvärr.

andrea sa...

Mazon - inte rysa! :D Njut & köp ist! Som LadyAngore! :)

Fia - hahahaha men herregud! DET ÄR INTE OK ATT BLI SUR ÖVER HUR MAN SÅG UT PÅ 80-TALET! Det borde vara belagt med straffavgift! Var glad att du fick uppleva modern tids roligaste era, skit-Christer!