4 feb. 2015

I heart etsy continuum

Det är för mig en alldeles speciell känsla när man handlar via ETSY. Det här att man får direkt kontakt med alla fantastiska hantverkare världen över, som aldrig hade haft råd eller möjlighet att sälja över disk i en butik. Det är liksom bara jag & dom. Det är fint. Ett stort UP YOURS till alla multikedjor därute.

Tack vare ETSY har jag fått köpa skitfina saker från hantverkare i Norge, Nord-England & Ungern. & mina senaste kap kommer från Grekland & Amerikat! :D Ett skitfint pyttelitet silverarmband med tre keltiska knutar på, från en fantastiskt gullig & tillmötesgående silversmed i Grekland. Hon gjorde tom ett armband efter mina mått utan extra kostnad, eftersom hennes egentliga armband var för stort. Så himla BÄST! Sen slog jag äntligen till på en tischa & en rygga från en hantverkare i Amerikat, som jag suktat efter aplänge. Blev snordyrt eftersom tullen caught me & frakten var dyr redan från början. MEN JAG BRYR MIG INTE! Jag älskart! Häxmästarn får sporta grejorna - han är mycket mer fotogenisk än vad jag är:
Monstruös hjälmkross ej från ETSY obs!Alla ni som inte upptäckt ETSY än - go nuts! Det är fan en guldgruva. Bokstavligen. 

4 kommentarer:

Villfaren sa...

Enig, Etsy er fantastisk! <3 Har sikla på Sovrin-sekken selv, men den er stadig utsolgt. Heldiggris! :D

andreadoria sa...

Villfaren - Jag mailade faktiskt försäljaren & frågade när hon trodde att den skulle komma in igen. & PANG så köpte jag sen så fort ryggsäcken kom upp igen :)
Nästa gång blir du heldiggris! (Haha var tvungen att köra google translate på det ordet. "Lyckost", säger vi här! :D)

Villfaren sa...

Hahahah! :"D Ost!<3
Men det var lurt. I'll do the same. :)

andreadoria sa...

Villfaren - Hurra, hoppas du lyckas knipa ryggsäcken, din lyckost! Jag håller alla tummarna. :D