17 nov. 2015

Man vet att det är dags att göra slut när....

...man kommer på ens älskade med att vara en djurplågare som tvångmatar råttor för att tvinga fram hjärtsjukdomar och sedan halshugger dem.

För det är exakt det som sojamärket KIKKOMAN tydligen pysslar med. Jag har ju slurpat Kikkoman i flera år, till min stora irritation. PETA och Djurens Rätt avslöjar nu att Kikkoman testar sina produkter med komplicerade & jävligt inhumana tester på råttor, kaniner & möss med det sumpiga argumentet att det är för kundernas hälsas skull.

Nä åt helvete med det! Gör slut du med, genom att skicka ett Göra Slut-mail antingen via PETA här! eller via Djurens Rätt här! Eller varför inte via båda?

Det finns en massa andra sexiga sojasåser att spendera kvällarna med istället, tex Urtekrams soja, eller Biofoods sojasås... eller varför inte Renee Volatire? Dessutom ekologiska lovers... kan det bli trevligare?3 kommentarer:

Anna Munkhammar sa...

Usch vad dumt. Ska undvika Kikoman!

andreadoria sa...

Anna - eller hur, så jävla märkligt. & vidrigt! Jag har hört ryktas att all uppmärksamhet runt detta har gjort att Kikkoman valt att gå ut med att de slutat med dessa djurförsök - men jag har ändå tappat förtroendet. Det blir nytt ekologiskt märke framöver! :)

Anonym sa...

Japp, enligt PETA har Kikkoman har SLUTAT med DJURFÖRSÖK! :)