27 apr. 2013

And Samson said: With the jawbone of an ass, heaps upon heaps, with the jaw of an ass have I slain a thousand men.

Jag kommer på mig med att kasta Onda Ögat få småtjejer på stan med långt flaxande hår ner till röven. Hur fan har dom hunnit odla dessa massiva kaluffs med sin ringa ålder? Varför har inte jag med min dubbla ålder DUBBELT längd på hårkaluffs?


MER RUFFS TILL FOLKET FFS!

Ja okej då. Jag vet att jag har mig själv å skylla med självhårhatande projekt av makabra eldröda frisyrer genom åren. Sammelsurium av toktuperat, sprayat, färgat, blekt, klippt med rakhyvel, mer tuperat, dreads & stora mängder löshår gör ju sitt. MEN JAG ÄR ÄNDÅ BITTER! :D

Eftersom det finns en sak jag har gemensamt med mina hårfagra hårdrockskillkompisar så är det intresse för hårväxt. Min gode kamrat Giraffen intygade entusiastiskt att produkten Silicea Original gjort både hår & skägget längre, & han menade att han har flera långhåriga mansvänner som intygat samma sak. Done & done, idag är det jag som slår till på en burk!

Har någon andra tips å tricks, eller själva provat Silicea, hör gärna av er. Jag är öppen för drastiska metoder å makabra tips i denna fråga! :D


I övrigt vankas en helg med nerdnight, valborg samt traditionell första maj med hela familjen nästa vecka. Allt detta medan min karl leker krig i skogen. Jag avundas honom icke. :D

18 kommentarer:

bela sa...

jag har ätit silicea- kapslar sedan i somras. sedan är det ju svårt att avgöra huruvida håret vuxit fortare eller inte i tanke på att jag inte gått samma utväxt- period UTAN kaplsarna.
jag har varit där du är lääänge men nu ser jag faktiskt att mitt hår börjar bli långt! så jag tror faktiskt på kapslarna!

däremot kan jag garantera dig att redig massage i hårbotten stimulerar hårsäckarna och ger dem fart!
massera några minuter innan du tvättar håret och när du känner för det.
sen gäller det ju att kolla topparna så att håret inte går av fast den där skiten kan du redan.

jag får nog klippa mitt hår minst en halv dm nu efter blekningarna
;( vi får se vad frisören säger.

andreadoria sa...

Bela -ååååh jag HOPPAS verkligen att det kan hjälpa! Jag inser ju att håret kanske itne växer märkbart snabbare med Silicea, men jag hoppas att det gör det lite starkare & bättre allmäntillstånd s.a.s. Är det så det känns för din del? Ditt hår ser ju superfriskt å långt å fint ut!

Massage! Ja jag har hört om det där - stämmer det alltså? Jag får väl börjar massera lite, i samband med Silicea hoppas jag att håret böjar växa så det knakar! (Har dessutom hört att håret växer snabbare på sommaren, så NU JÄVLAR! :D)
Topparna håller jag stenkoll på numera. :) Det är första gången i mitt LIV jag bryr mig om sådant, kan jag meddela.

BUHU! Blekning är döden! Jag bleker bara rötterna, & så sällan som det bara går... skönt att man inte fastnat för platinablondt iaf! :D

Septikemi sa...

Jag vet inte riktigt om det finns några trick men jag har märkt att mitt hår blivit sämre det senaste halvåret, vilket i sin tur har sammanstrålat med den ultrastressiga tiden då jag färdigställt min avhandling. Så stress är säkert ett big no no (som alltid iofs).

barasaramara sa...

Jag har också sett dessa flickor och har faktiskt en tes; De är just småtjejer.

Dom har inte kommit upp i den åldern då man börjar experimentera med sitt hår, möjligen så har fortfarande deras mödrar så mycket att säga till om att det inte går för sig.

Jag grundar det på åldern jag uppskattat, och att de haft håret i en naturlig nyans.

Mina åh så noggranna efterforskningar leder mig således till denna slutsats; Ge fan i håret, så blir det långt!

andreadoria sa...

Septikemi - Det låter extremt logiskt att stress sabbar kroppen på flera olika sätt. jag tror stress, dåligt leverne & vinter är hårdödare. Det trista är att jag inte är särskilt stressad, äter jävligt bra & lever ett förhållandevis sunt liv. SÅ VÄX DÅ FÖRHELVETE! :D :(

andreadoria sa...

Barasaramara - haha jaaa. jag veeeet! Klart deras hår är långt å fagert för att varken blekning, dreads, eller rakhyvlar varit i närheten av håret. Jag har ju själv långt hår till gumpen när jag var teen. Men ska man straffas FÖREVIGT bara för att man har haft skitcoola å roliga frippor? NEJ! :D det går jag inte med på!
Men just nu ger jag faktiskt fan i håret, förutom att jag färgar det & bleker rötter rätt sällan. Jag kan ju faktiskt inte gå runt i råttfärgat hår! :D HUR SKULLE DET SE UT? :D

Ida sa...

Men SNYGG.

BabyStrange sa...

Har använt ricinolja (blandat med olivolja) i perioder, det känns som om det fungerar, men jag har inte använt det tillräcklig länge för att veta säkert.

andreadoria sa...

Ida - haha TACK! <3 :*

andreadoria sa...

BabyStrange - jag har inte vågats använda ricinolja, då jag läst att det kanske inte är så bra, plus att flera fått allergiska reaktioner av oljan. Men olivolja kör jag ofta! :) På tal om oljor är jag ju ett stort fan av riktig ekologisk arganolja (http://andreadolores.blogspot.se/2012/12/oil-me-up-to-be-continued.html). Love it!

Emelie sa...

Jag har också kört på ricinolja en hel del. Har inte märkt några bekymmer varken när jag blandar i det i tvättblandningen/inpackningen(ägg,oljor,honung etc.) eller när jag smetar i ren ricinolja i hårbotten.

Dock är jag lat och orkar inte hålla på varje dag eller varannan. Det går i perioder.
Jag köper iallafall ifrån bodystore.com Där säljer dom 500mlx2 för inga pengar alls.
Rekommenderas!

Joss sa...

Balsammetoden! Håret växer så mycket bättre (på mig iaf!), jag tror det mesta utav det är eftersom man masserar hårbotten så pass mycket. Så.. massage! :D

andreadoria sa...

Emelie - Jag vågar nog faktiskt inte med ricinolja, har läst om så många som fått dåliga reaktioner! Var inne å gluttade på den innan, men nä, jag är en fegis! :D Men tack för tipset iaf, & om du plötsligt har hår till knäna om ett halvår, ja då kommer jag också testa ricinolja! :D

andreadoria sa...

Joss - Jaaa! Det där har jag testat litegrann, men det konstiga är på mig att om jag tvättar med bara balsam så kliar det skitmkt å jag känner mig liksom inte ren :/ Jag försöker använda snälla schampoon istället, & egentligen bara schampoonera hårbottnen. Just nu kör jag LUSHs Fair Trade Honey, som ska vara mkt snäll mot håret!
Massera lite har jag också börjat göra haha! :D Knåda knåda!
Vilket balsam kör du, i balsammetoden?

barasaramara sa...

Tjo! Jag tänkte bara flika in med en liten "varning".

Det har visat sig som så att min syster äter dessa kapslar och har gjort ett tag, och vad hon märkt är att håret blivit grövre, och inte bara på huvudet utan även de små, fina fjun vi kvinnfolk har i ansiktet.

De manliga entusiasterna märker nog inget, men det är alltså en mustachvarning jag vill utfärda, så du liksom inte bara vaknar en dag och svimmar när du ska borsta tänderna, slår huvudet i handfatet och dör.

andreadoria sa...

barasaramara - UH-OH! :D Betyder detta att jag kommer bli skäggig? ... VILKET JAG IOFS SKULLE ÄLSKA ATT VARA! Haha! :D (Lider av svårt skäggavund)

Men tack för varningens finger! :) Har läst så mkt jag kan om det här tillskottet men aldrig hört talas om det dilemmat. Den som lever får se, jag lovar isf att återkomma med ett inlägg om genererande hårväxt ;)

andreadoria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hey there! I simply want to offer you a huge thumbs up for the excellent information you've got here on this post. I'll be
coming back to your website for more soon.

My blog post: anti cellulite treatment