30 apr. 2013

Blueberry blues


Alltså. STOP THE PRESS! Jag måste bara lite snabbt tipsa som fabulös & makalös fresh facemask som jag la vantarna på igår när jag storhandlade på LUSH. (LUSH har nämligen sjukt bra grejen att om man lämnar tillbaks 5 st rengjorda lush-burkar så får man en gratis ansiktsmask. Magnifikt!)

Tillåt mig presentera: Catastrophe Cosmetic! En liten drömblandning av karagen-algpulver, mandelolja, dödliga mängder färska blåbär fulla av vitaminer och mineraler. Släng i lite ros absolut och eterisk kamomillolja samt galmeja & du har en dundermask!

Kändes som att smörja in sig med gräddlik yoghurt & den luktar drömlikt av de stora mosade blåbären som den är fylld med. Jag lät gucket sitta i ungefär 10 minuter & det kändes ungefär som att bli klappad av en katt (med klorna indragna då) - det varken sved eller stramade utan bara trivsamt. Maximalt återfuktande mask det här! Kan verkligen rekommenderas för folk med känslig, torr hud, där vanliga ansiktsmasker inte alls kommer överens med plytet.
Personligen har jag en del röda partier i fejjan, som just Catastrophe Cosmetic ska vara bra mot - & hör å häpna, men mina röda partier var påtagligt mindre röda efter masken. Fan vad fint. Den här ska jag fortsätta med! 

Once again, my dear LUSH...

4 kommentarer:

malinns sa...

Oj, om den är så bra kanske man skulle prova denna mask.

andreadoria sa...

Malinns - gör det! Jag ÄLSKADE den här! Har provat flera olika ansiktsmasker från LUSH, gillar några, hatade en. Men den här var ändå bäst! :)

Emma-Maja sa...

Du kommer alltid med så bra tips du!! :)

andreadoria sa...

Emma-Maja - haha tack! :D Sprider gärna lite tips i den gröna djungeln! <3