17 dec. 2011

Julen är räddad, mina vänner!

Äntligen jul utan grisrumpa - Astrid & aporna skapar återigen underverk & ger oss "Julsk*nka - utan rumpa"! Nu är jag & de av mina syskon som oxå är vegos förväntansfulla inför underverket:

Grisillustrationen ger extra nöje :)

Jag köpte mina fejkrumpor på tokfina GOODSTORE, som ligger på söder, för 79:- (finns såklart på Astrid & aporna i Malmö oxå!). Spring & shoppa, fellow veggies!

4 kommentarer:

Milla sa...

Åh jag såg den där på citygross häromdagen och funderade på att köpa, men jag har eh nästan som lite fobi för "äcklig" mat så jag vågade inte utan att ha hört nåt om den innan. Du kan väl "recensera" den sen? :D

andreadoria sa...

Milla - vilken otrevlig fobi! Det måste sluta med att du aldrig provar något nytt? :/ Jag har inte testat den här än, men på julafton sker det, & jag återkommer gärna med recension! :) Det enda sättet jag kan tänka mig lite besviken på det, är möjligen att den inte smakar så mycket. Men vi får väl se :)

bela sa...

Jag hade önskat att få prova den men den är ju tvärslut överallt. jag får nöja mig att vara utan i år. fick en recension på den av en tjej i morse oh den skulle tydligen vara en stor besvikelse.
MEN, låt inte mina negationer förstöra smaken nu.
du får också gärna lämna en recension. hurra för mångfalden!
Stay sick/

andreadoria sa...

Bela - Ohnoes, hoppas inte din kompis har rätt! Jag har iaf planer på att göra griljeringen så smakrik & pepprig som möjligtm hoppas det ska göra susen. Jag lovar att återkomma med resultatet - vi är 4 hängivna vegetarianer på julafton imorgon så jag tror att vi kommer lägga all vår själ i denna fejkskinka :D