2 dec. 2011

Tystnaden som uppstår när ngn stjäl ens identitet :(

Ok nu har det hänt igen.Någon jävla ärthjärna på nätet har kommit på den briljanta idén att sno bilder på mig & använda på sin fejkeranvändare på Facebook. Så långt är jag luttrad, det har ju hänt förr... Men idiotin når oanade höjder när människan skickar en friendsrequest TILL MIG?! Exakt hur tänker man här? Låt mig presentera vinnaren: "Mariana Schözen", som tydligen ska komma från Californien & lyssna på Michael Jackson:


Steg 1 i ovärdigt beteende: Sno min bild & sen skicka vännerförfrågan till densamme.Eftersom det här som sagt inte direkt är första gången för min del (eller vänner till mig) bygger jag upp en viss irritation & skickar ett jävligt surt mail till ärthjärnan:

Varpå jag naturligtvis blockar henne, vilket tydligen inte alls hjälper, utan tvärtom! Människan börjar adda typ massor av mina kompisar?! Några av dem acceptar av misstag & jag tycker att hela grejen börjar blir lite jobbigt:
Man kunde ju tänka att det här på något vis skulle kunna sätta stop för den undermåliga människan som snor bilder från andra, men icke! Personen fortsätter sin räd på nätet med att friendsrequest-rapea hela min kompislista & kommenterar även sin egen presentationsbild, dvs bilden på MIG, med kommentaren "I love the Andrea ♥"?! Suspekt ögonblick uppstår:


Vänligen notera prepositionen "THE Andrea"...


<-- ?!?!?!?!?! Jag står handfallen inför denna mänskliga uppvisning av dumhet & börjar misstänka att ngn jävlas med mig. Om det är så kan jag meddela att det absolut inte är roligt. Olagligheter att sno andra människors identiteter på det här sättet, & när det händer en flera gånger surnar man till slut. SLUTA VAFAN! Skaffa en orange hårfärg, ett roligare liv & låt mina skruttiga pics vara mina >:(


4 kommentarer:

Sarah | glad (men lätt irriterad) vegan med skivintresse sa...

Förstår att det är irriterat och förstår inte grejen med att göra sådär alls; men kan det hända att det är någon fan-grej kanske (som iof. gått något over borad dock!)?

/Sarah

andreadoria sa...

Sarah - fangrej? Ja alltså, jag vet inte riktigt. Är man ett fan om man registrerar sig & tar en annan persons bild som presentation? Nu skrev hon ju den där konstig kommentaren till sig egen bild, men tror snarare det är ngt retard eller en snuskgubbe som gömmer sig bakom den där användaren. Särskilt eftersom hon/han/det fortsätter trots mitt arga mail? Huga! Jag tycker det är läskigt! :(

bella sa...

HAHA asså, efterbliven deluxe!
hoppas de löser sig! :p

andreadoria sa...

Bella - så otroligt ovärdigt beteende från den här värdelösa människan! Blä hoppas frikänd stänger av honom/henne snart!