5 sep. 2013

Shallow Nation

Tre bra prylar har entrat mitt hem. Eller tre bra falanger av prylar kanske man kan säga. Ledordet är NATURE RULES. Håll i er:

Ekologisk bomull!

H&M gjorde mig glad idag. Deras Conscious-utbud har ökat massor! Förr i tiden var det bara vita tråkiga t-shirts eller ett par skitfula kalsonger som var gjorda av ekologisk bomull. Men det verkar finnas hopp. Idag hittade jag fler fina tröjor farfarströja-stil som jag är jävligt förtjust i. Dessutom i fin skogsgrön & fin barkbrun (syns inte så bra på bilden). Heja H&M! Men ännu bättre kan ni!Blutsaft!

Sen ungefär ett år brukar jag kvällstid ibland få liksom myror i benen, som en Restless Legs-syndrome light. Jag har tänkt att det beror på att jag sitter still mycket mer i mitt nya jobb, men den teorin trodde inte min karlslok Linus på. Det är väldigt ofta väldigt behändigt att ha en pojkvän som är läkare: han informerade mig nämligen om att pirr i benen ofta beror på järnbrist, & efter att jag skaffade kopparspiral har jag mkt blodigare lingonveckor än innan. & den satte jag i, surprise surprise, för cirka ett år sedan! :D 

På Linus uppmaning har jag nu införskaffat min första flaska Blutsaft (någon som provat?). Ett ypperligt järntillskott som är lätt för kroppen å ta upp & perfa för unga damer, eller folk med järnbrist, eller krigare som får mycket svärdshugg :D Nu återstår bara att se om det hjälper mot pirret i benen!John Bauers natur!

Jag, mamma & Linus bevistade det exceptionellt värdelösa John Bauer-museet i somras. Utställningen var så dålig att mamma stormade ut i vredesmod & jag å Linus stod bara å fnittrade åt den inspelade pipiga teaterrösten som dravlade om "att finna sin inre mörka skog" & "lyssna efter dropparna som faller från himlen". 
Som tur avr hade de en jävla finfin museeshop! :D Där jag köpte både fint kort på John bauer & hans fru, samt en älg-tavla. Nu ÄNTLIGEN inramade. & snart på min vägg! Jihooo!Sen har jag även köpt en hårtoning i mörkare rött (!!!!!). Jag är livsrädd, men ikväll ska jag testa. Återkommer om jag inte får katastrofala resultat & kommer gå mer mössa närmaste månaden :D :(

2 kommentarer:

Emelie§ sa...

Ta Magnesiumtillskott också, utöver blutsaften! Lätt att ha brist på om man är vegan/vegitarian.

Spännande med ny hårfärg!! Show us!

andreadoria sa...

Jag käkar multivitamintablett varje dag, så där borde jag ju ha all magnesium som behövs? Men hjälper inte blutsaften så slår jag fan på djungeltrumman med lite magnesium :D Tack för tipset!

Haha jag är så missnöjd med håret, blev myyycket mörkare än jag ville. Men jag kanske ska lägga upp, som ett varningens finger! ;D Kanske ikväll!