11 nov. 2010

Kanelbulls-torsdag med Terri

Idag kom min områdeschef förbi vår butik & gav min presenten jag fick för att jag vann bästa outfit på vår Halloweenfest! :D 1000:- på htt://www.liveit.se ! Tyvärr är väldigt mkt ganska dyrt...

Men jag är mest sugen på antingen sån därn tandemflygning (FATTA VAD COOOOLT!), eller hänga med varg (fast då vill jag att Kim ska följa med, men då blir det dubbelt så dyrt! :() eller så skulle jag vilja skjuta pang pang med pickadoll! :D Det sistnämnda känns som att man kanske får chans att göra ändå, haha :D Vad ska jag vääälja?

Ohwell. Trots alla dessa tunga beslut som hängt över mig idag, så träffade jag Terri efter jobbet för en kanelbulle-craze-nite. Amerikanska sötnosen Terri har nämligen utvecklat en extrem vurm för kanelbullar, & hennes polare Bengtsson som deläger 44:an såg till att vi fick helt nybakade kanelbullar ordnat! Jag tog med hederlig svensk (ekologisk!) mjölk att dricka till. Man ska hålla på traditionerna! :)

Inatt åker Terri hem till Berlin igen buhu! Men jag hoppas att jag & Kim snart kan åka dit & hälsa på henne & våra goa vänner Kai, Matt & Dani där! Berlin - i miss you badly... :(

4 kommentarer:

Karin sa...

Välj vargarna!! ;) Fatta vad coolt o sitta där o bara klappa o gosa..eller gosa vet ja inte om man kan göra :/ :P

andrea sa...

Karin - Jag vill välja vargarna, men isåfall vill jag ju att min kille ska följa med också! Men då blir det dubbelt så dyrt! Buhu! What to doooo!

Helena Galathea sa...

Jag vill också hänga med vargarna, men värt att veta kanske är att ganska många jag känner har blivit besvikna. Det har dock varit hundfolk så kanske har dessa haft lite för höga förhoppningar om vistelsen. När man pluggar hund som jag ju gör så handlar ju ganska mycket om hur vargar beter sig, så kanske har dessa personer velat få ut väldigt mycket mer än vad som är möjligt vid ett sådant tillfälle. Hur som helst så är det - vilket egentligen är ganska självklart - många restriktioner. Inte ha parfym, inte vara för högljudd/sprallig, inte sticka ut från gruppen osv. I alla fall var det så när en bekant var där i våras.

Som sagt tror jag att det är en häftig upplevelse ändå, men kan ju vara värt att ta med i beräkningarna att det kan kännas rätt stelt och trist. Om du nu ska försöka trolla fram summan för din grabb också menar jag. :) Det är ju långt ifrån gratis.

Hoppas det blir alldeles jätteskoj i alla fall, vad du än väljer att göra. :)

andrea sa...

Helena - åh, tack för ditt inlägg! DU har säkert rätt i att man bygger upp skyhöga förväntningar på helt magiska Dansar Med Vargar-scenarior liksom... Det är nog lätt att bli besviken. Jag skulle verkligen verkligen vilja träffa vargar dock, bara tanken på att få röra vid en gör mig helt upprymd.

Men det gör å andra sidan sån där tandemflygning också. Vilken jag än väljer så blir det nog en upplevelse man inte får chans att pröva fler gånger. Om inte du ser till att bli värsta hund-vargexperten & kan smuggla in mig i varginhägnaden på kolmården! Det vore ju perfekt! :D:D

Avundsjuk på din utbildning, fy fan vad kul! Vad är det för en utbildning?