7 dec. 2012

Heminredning i all ära. (& kisstips)

Nu ska jag avslöja en hemlis. I Abrahamsberg finns världens bästa antikvitetsbod. Den ägs av en trevlig, småtokig skäggubbe & två enorma svarta hundar. Allt finns i denna bod som man kan tänkas vilja ha. Jag har själv köpt halsband, spegel & Napoleontavla här. Senaste månaderna har jag sett en liten enkel tavla med ett manshuvud i nyrenässansstil, av Olle Hjortzberg som jag suktat efter. & sukta har jag gjort länge, för problemet med magiska antikvitetsgubben i Abrahamsberg är att han nästan aldrig har öppet.

Förutom idag! :D HA-HA! På god väg återhämtad från hjärnskakningen fick jag inte bara min tavla, utan även spontanshoppa en tokfin gammal mässingsspegel med ljushållare:
Nu är jag på god väg att ha tillräckligt för att påbörja prydnad av min vägg, något jag kallar Projekt Mystikväggen :D Jag tänkte nämligen kombinera lite lampor, märkliga tavlor & gammalt bling, typ såhär:


Fias bild t.h ska såklart ramas in!
Det blir säkert bra, när det väl blir klart. Nån mer lampa & nån mer mystisk halvsatanisk tavla, & jag kommer vara nöjd!


Utöver fint gammalt skrot tänkte jag även peta in ett kisstips till alla damer: Jag har ju sen tidigare tjatat om hur ni bäst ska bli av med urinvägsinfektioner, detta är mitt kall! Men nu tänkte jag även tipsa som LIFEs egna märke för tranbärstabletter, som både är lite billigare & starka:


199:- för 90 kapslar!

3 kommentarer:

bela sa...

jag läste faktiskt ditt tips mot UVI förra veckan och åkte konstig nog sen på det själv i helgen. Och det funkade fan inte! Min ynkliga kropp är väl inte mottagen för hemkurer. Jag har druckit den suraste tranbärsjuicen jag kunde hitta på hälsokosten, drack grönt te för att urinera mera (:) så höll jag på i 3-4 dagar. till slut fick jag så ont att jag knappt kunde släpa mig till VC.
jag ska ändå kolla på de där kapsalarna och ha en burk hemma. UVI kommer som ett brev på posten den här årstiden.

andreadoria sa...

Hej Bela!
Sjukt synd att det inte hjälpte dig med tranbärsjuicen. Tyvärr måste jag säga att jag inte heller tycker jag transbärsjuice riktigt räcker (den innehåller ju oftast tillsatt socker), utan det är just tranbärskapslarna som är THE BOMB! Det är så extremt mycket högre koncentration i dessa än i juicen, att man säkert skulle få dricka tio liter juice för att komma upp i samma halt!
Så kapslarna ihop med massor av sur dricka & absolut inget socker brukar hjälpa! Jag har faktiskt lite uvi-känningar nu, som jag håller i schack med kapslarna, massor med vätska, värme & absolut inget socker. Var så märkligt, häromdagen när jag hade stoppat uvi:n nästan helt drack jag ett (1!) glas must & nästan DIREKT började det göra skitont igen. Helt sjukt! Rekommenderar verkligen att utesluta allt socker! Hoppas det hjälper nästa gång :)

Anonym sa...

whoah this weblog is fantastic i like studying your
articles. Stay up the good work! You realize, a lot of individuals
are looking round for this information, you could help them greatly.


Here is my blog - natural cellulite treatment