8 dec. 2012

Sjukdom alstrar oanade kreativa alster!


(Lagom till att hjärnskakningen försvann ådrog jag mig dödsförkylning. Börjar tröttna på att ligga hemma & glo. Därav uttråkningsalster ovan :D)

(Ingen har väl missat f.ö vem Tard the Grumpy Cat är?)

2 kommentarer:

Septikemi sa...

Åh grumpy cat <3

Som svar på din kommentar ang. kvinns i metalkretsar så håller jag med. Jag är inte direkt blyg, men lite sådär återhållsam innan jag lär känna folk så jag antar att jag ofta ses som en attiralj. Men även om det skulle vara så att en tjej är med som bihang så förstår jag inte varför man inte skulle presentera sig för henne? Mkt underligt "fenomen".

andreadoria sa...

Septikemi - man måste komma ihåg att metallscenen, liksom de flesta alternativa scener, består av nördar som säkert varit lite utanför i skolan & tar igen sin lack of highschool-status inom sin scen istället. Vilket inbegriper ignorera folk som man upplever som inte lika "true" som dom själva :D

Det eller så hälsar dom inte för att dom tycker du är söt & är idioter som tycker att folks flickvänner hälsar man inte på för då kanske snubben tror att man raggar? FAN, jag vet inte! Det är en gåta! Jag tycker du ska börjar hälsa på dem istället! :D REVANSCH!